Ana içeriğe atla

Resim yarışmasına başvuru zamanı


İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında, düzenleyeceği resim yarışmasına başvurular başladı.

Çocukların, opera ve bale sanatlarına olan ilgilerini arttırmak amacıyla İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında düzenleyeceği resim yarışmasına başvurular başladı. Türkiye çapında 7 - 11 yaş arası çocukların yaptıkları resimler, ressamlar tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan resimler, 21 Nisan – 19 Mayıs 2019 arasında Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Fuayesi'nde sergilenecek.
Sürpriz ödüllerin verileceği yarışmada, ilk üç derecenin yanında iki mansiyon ödülü sahiplerini bulacak. Ayrıca, her yıl olduğu olduğu gibi birinci seçilen resim, önümüzdeki yılın afişi olarak belirlenecek.
Yarışmaya son katılım tarihi: 12 Nisan 2019.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

7. Koğuştaki Mucize filminin çekimleri devam ediyor

Güney Kore filmi 'Miracle in Cell No. 7'den uyarlanan '7. Koğuştaki Mucize', kızıyla çok özel ve güçlü bağı olan masum bir babanın adalet arayışını konu alıyor. Güney Kore filmi 'Miracle in Cell No. 7'den uyarlanan '7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri devam ediyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği filmde başrolleri  Aras Bulut İynemli , Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat paylaşıyor.

Afyon'da caz günleri başladı

19. Afyonkarahisar Caz Müzik Festivali 1 Mayıs’taki açılış konseriyle başladı. Festival 5 Mayıs’a kadar sürüyor. Festival, Hüseyin Başkadem’in genel sanat yönetmenliğinde bu sene 19’uncu kez düzenleniyor. NG Afyon’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin açılışında konuşan Başkadem etkinliği ‘bir mucize’ olarak değerlendirdi: “Bu festival benim değil, Afyon’un mucizesidir. Çünkü festivale aklınıza gelmeyecek herkesin bir desteği var. Her işin bir lokomotifi olur. Ben sadece sorumluluğu Afyon’a olan sevgimden, bizi buraya bağlayan köklerimden aldım.” Başkadem, bu yıldan itibaren festivalin destekçileri arasına Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin de katıldığını anımsattı: “Dünyaca ünlü iki  caz  sanatçısı gelecek yıl eğer Afyon’a gelirse, festivalin 19 yıldır amacı, hayali buydu zaten. Bundan sonra bu festival bir hafta değil, 20 günlere belki bir aya yayılacak ve paket programlarla turizm şehri olmaya aday olan Afyon, kültür turizmine başlayacak.” Açılış konserinde Çekya’d

Oksimoron Oyunu Sahipsiz Hayvanlar Yararına Oynanacak

Emre Karayel Oksimoron oyununu 22 Nisan’da Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahipsiz hayvanlar yararına oynayacak.  Emre Karayel, tek kişilik tiyatro oyunu ‘Oksimoron'u 22 Nisan'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde ‘Bana Göz Kulak Ol' derneği yararına sahneleyecek. Biletleri biletix ve tiyatro gişesinde satışa çıkan oyunun tüm geliri dernek tarafından sahipsiz hayvanların tedavi, mama, barınma gibi ihtiyaçlarında kullanılacak. Robert Dubac'ın yazdığı Zeki Enes Akkan'ın uyarladığı Tatbikat Sahnesi prodüksiyonu olan oyunu Erdal Beşikçioğlu yönetiyor. Özge Özder, Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer'in öncülüğünde kurulan ve üyelerinin büyük çoğunluğu sanatçılardan oluşan Bana Göz Kulak Ol Derneği, öncülük ettiği önemli projelerle tanınıyor ve hem sahipsiz hayvanlara, hem de hayvan haklarına yönelik medyada farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Oksimoron Nisan programı: 20-21 Nisan İstanbul Baba Sahne 22 Nisan İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi